« terug naar vorige pagina

Mw. E. Wesseling

Met veel plezier en passie ben ik sinds januari 1999 als huisarts verbonden aan huisartsenpraktijk Burgerhout. Het is bijzonder hoe we als team samenwerken om voor u als patiënt laagdrempelige, persoonlijke, continue zorg te bieden in al zijn aspecten. Als kaderhuisarts Hart- en vaatziekten ben ik sinds 2009 betrokken geweest bij allerlei kwaliteitsprojecten in de regio, maar ook les gaan geven bij de huisartsenopleiding aan het Erasmuc MC.

Zoals u wellicht gemerkt heeft ben ik nog één dag werkzaam op de praktijk. 1 november 2022 ben ik hoofd geworden van de huisartsenopleiding aan het Erasmus MC. Aan de ene kant zorg ik daarmee dat er voldoende huisartsen blijven voor de toekomst. Aan de andere kant betekent het dat ik voor u als patiënt nog maar weinig aanwezig ben, maar ik ben blij dat ik zo nog wel als huisarts actief kan blijven en elkaar nog af en toe zullen tegenkomen.